Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
18.08.2016 - Reprezentanța Comisiei Europene în România are plăcerea de a vă invita la dialogul cu cetățenii al domnului Jyrki KATAINEN, vicepreședinte al Comisiei Europene

Reprezentanța Comisiei Europene în România are plăcerea de a vă invita la dialogul cu cetățenii al domnului Jyrki KATAINEN, vicepreședinte al Comisiei Europene, responsabil pentru locuri de muncă, creștere, investiții și competitivitate, eveniment care va avea loc în data de 1 septembrie 2016, între orele 16:30 – 18:00, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151).

Pe parcursul evenimentului se vor discuta teme de actualitate de pe agenda Uniunii Europene și a României, accentul fiind pus pe Planul de investiții pentru Europa.

Vă informăm că evenimentul va fi deschis presei și transmis în direct on-line. Participarea în cadrul acestui eveniment presupune acordul dumneavoastră de a fi filmat/ă și fotografiat/ă.

Vă invităm să vă înscrieți în pagina de mai jos, până cel târziu în data de 30 august 2016: http://ec.europa.eu/romania/dialog_cu_cetatenii_ro.htm

Te interesează sprijinul Uniunii Europene pentru crearea de locuri de muncă și dezvoltarea economică? Sau oportunitățile oferite de Planul de investiții pentru Europa și de fondurile europene, în general?
Vino să stai de vorbă pe aceste teme cu vicepreședintele Comisiei Europene Jyrki Katainen joi, 1 septembrie 2016, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151), începând cu ora 16:30.

Dacă vrei să participi în direct la dialog, te rugăm să completezi acest formular.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană