Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
24.03.2013 - Schimb de experiență și dialog intercultural între voluntari români și olandezi la EUROPE DIRECT Târgoviște

Voluntariatul este una dintre activitățile pentru care este nevoie de multă dăruire și iubire de semeni. Atunci când alegi să mergi într-o altă țară ca să ajuți oameni aflați în situații deosebite, el devine o experiență de viață și o oportunitate de dezvoltare personală și profesională.

Cei care au participat deja la un program de voluntariat internațional promovează intens experiența lor, îndemnându-i pe tinerii care doresc să se implice în activități care pot schimba în bine viața unor oameni să folosească Serviciul European de Voluntariat pentru a călători și a dobândi cunoștințe și abilități pe care le pot folosi în orice moment al vieții. La fel s-a întâmplat și miercuri, 20 martie 2013, când, începând cu ora 15.00, membrii Asociației Tineri pentru Europa de Mâine și voluntari ai Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște au participat la un seminar de diseminare al proiectului Passion for Learning, Creativity for Doing. Proiectul a fost finanțat de către Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune – Serviciul European de Voluntariat și a fost implementat de către Fundația Chance for Life București.

În cadrul evenimentului, tinerii voluntari dâmbovițeni au aflat de la voluntari olandezi care au desfășurat activități în cadrul Fundației Chance for Life timp de 6 luni ce înseamnă Servicul European de Voluntariat și cum îți poate schimba viața și concepția despre o țară sau un popor implicarea în activități benevole într-o țară străină. Cei prezenți au avut multe de învățat, iar acum sunt dornici să participe la proiecte finanțate prin Serviciul European de Voluntariat.

Asociația Tineri pentru Europa de Mâine mulțumește Fundației Chance for Life București pentru sesiunea de informare și Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște pentru sprijinul acordat în acest sens!

Imagini eveniment:


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte