Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
28.05.2013 - Mic dejun cu presa
ED Targoviste

Lucrezi în mass-media? Eşti jurnalist? Ai ceva de spus pentru comunitate? Atunci eşti invitat/ă la micul dejun cu presa la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu”. Evenimentul va avea loc miercuri, 29 mai 2013, începând cu ora 9.00, la sala de conferințe şi este vorba despre o întâlnire informală cu jurnaliştii, o întâlnire în care vor fi angajate discuţii pe tema și activităţile ce au fost organizate prin proiectul Biblioteca mea e cea mai COOL-turală, finanţat de Fundaţia IREX România şi implementat cu sprijinul Centrului EUROPE DIRECT Târgovişte. Micul dejun cu presa este o practică destul de răspândită în lume şi dorim să împământenim şi la noi aceste bune obiceiuri.

Cu acest prilej va fi vernisată expoziția de fotografie realizată prin metoda photovoice și denumită generic Biblioteca mea e cea mai COOL-turală și vor fi lansate albumul de fotografie și un Minighid pentru bibliotecari : Implementarea proiectelor cu finanțare externă.

Vă aşteptăm!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte