Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
06.06.2013 - Cetatenie Europeana... Nu doar cuvinte, drepturi concrete
ED Targoviste

Anul 2013 a fost declarat de Comisia Europeană ca fiind al Cetăţenilor. Din acest motiv, în acest an, mai mult ca oricând, cetăţenii sunt încurajaţi să se implice activ în viaţa comunităţii din care fac parte. Un prim pas în acest sens ar putea fi participarea lor la dezbateri care să promoveze conceptul de cetăţenie europeană.

Pentru a stimula cetăţenii să-şi spună punctul de vedere, Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte a dat startul în această lună campaniei Cetăţenia europeană…nu doar cuvinte, ci drepturi concrete. Cea de a patra activitate va avea loc vineri, 7 iunie 2013, începând cu ora 11.30 la Sala de conferințe a Bibliotecii Județene Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița şi este realizată în parteneriat cu Liceul Tehnlogic Voievodul Mircea din Târgoviște. Evenimentul constă într-o dezbatere cu tema Drepturile omului: Cum să studiezi în Europa?, Cum îţi găseşti un loc de muncă în Uniunea Europeană?- Egalitatea de șanse la care vor participa liceeni din cadrul instituției de educație amintite, coordonați profesor Daniela Ionescu.

Vă aşteptăm să fiţi alături de noi vineri, 7 iunie 2013, începând cu ora 11.30, la Sala de conferințe a Bibliotecii Județene.

AGENDA EVENIMENTULUI

11.15 – 11.30 – Primirea şi înregistrarea participanţilor.
11.30 – 11.45 – Discursuri introductive.
11.45 – 12.00 – Prezentări interactive:

  • Drepturile omului: Cum să studiezi în Europa?  
    Prezintă: Daniela Ionescu – cadru didactic Liceul Tehnologic Voievodul Mircea Târgoviște.
  • Cum îţi găseşti un loc de muncă în Uniunea Europeană? – Egalitatea de șanse.
    Prezintă: Vlăduţ Andreescu – manager ED Târgovişte.

12.00 – 13.00  – Dezbateri.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte