Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
08.10.2013 - Oportunitate liceeni - Europe Direct Targoviste
ED Targoviste

Centrul EUROPE DIRECT Targoviste are o noua oportunitate pentru cei mai activi, creativi, responsabili si seriosi dintre TINERII LICEENI. Odata cu 15 octombrie 2014, centrul nostru va incepe un proiect nou, care are drept scop si obiective promovarea importantei participarii cetatenilor la alegerile pentru Parlamentul European din mai 2014. Intrucat intentionam sa-i stimulam pe damboviteni sa participe la aceste alegeri cu ajutorul unei metode nonformale - teatru forum, va solicitam sprijinul pentru a face acest lucru. Asadar, cautam 10 tineri talentati, cu spirit de echipa, comunicativi, cu multa imaginatie, creativi si responsabili pentru a face parte din trupa noastra de teatru forum.

Nu este necesara experienta anterioara, nici nu este nevoie de o memorie de elefant, pentru ca nu vom memora replicile, ci vom improviza si, atat scenariul, cat si personajele si replicile le vom crea impreuna. Daca aveti atributele de mai sus, ganditi...out of the box si doriti sa deveniti cetateni europeni activi si sa-i determinati si pe ceilalti sa fie astfel, va asteptam la selectia de actori-voluntari-neprofesionisti :-) care va avea loc la etajul II al Bibliotecii Judetene Ion Heliade Radulescu Dambovita, str. Stelea, nr. 2, Targoviste, miercuri, 9 octombrie 2014, incepand cu ora 14.30. Selectia va consta intr-un scurt interviu si o scurta proba practica (la alegere - interpretarea unui scurt monolog, a unei poezii etc ori un joc de rol pe o situatie care va va fi indicata de catre echipa de selectie).

”Toata lumea poate juca teatru, pana si actorii si actritele” (spunea Augusto Boal, creatorul teatrului forum).Noi suntem de accord cu aceasta afirmatie, asa ca va asteptam sa veniti alaturi de noi si, impreuna, sa devenim o echipa care aduce o schimbare in viata comunitatii.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte