Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
29.10.2013 - Noi surse de formare şi informare pentru biblioteci

Învăţământul este un domeniu al schimbărilor dese în România. Atât elevii, cât şi cadrele didactice află metode noi de la an la an. Astfel, ei sunt obligaţi să se informeze şi să se implice cât mai mult pentru a ţine pasul cu directivele Uniunii Europene.

Din acest motiv, Casa Corpului Didactic Dâmboviţa a organizat în data de 25 octombrie 2013 o sesiune de instruire pentru 25 de bibliotecari şcolari din întreg judeţul în partenmeriat cu Centrul EUROPE DIRECT  Târgovişte al Bibliotecii Judeţene Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa.

Pe parcursul întâlnirii s-a discutat despre proiecte care au menirea de a schimba bibliotecile, fie că este vorba de biblioteci publice sau şcolare. Totodată, copii şi tinerii, cei care sunt vizaţi drept grup-ţintă al bibliotecilor, având în vedere faptul că ei sunt primii interesaţi în ceea ce priveşte educaţia şi formarea profesională pentru viaţă vor avea ocazia să se bucure de noi activităţi şi proiecte ce vor fi derulate în viitor în parteneriatul biblioteci publice-biblioteci şcolare.

Instruirile au fost susţinute de reprezentantul Centrului EUROPE DIRECT Târgovişte, manager Vlăduţ Andreescu, o persoană cu multă experienţă în ceea ce priveşte lucrul cu tinerii şi proiectele cu finanţare în context Tiberet în acţiune

Toţi participanţii au primit materiale informative de la Centru şi s-au arătat mulţumiţi de modul în care s-au derulat instruirile, pentru că au avut multe de învăţat şi au avut ocazia de a face schimb de idei, lucru imperios necesar în situaţia dată.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte