Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
19.12.2013 - Prin Magia Darurilor, doi copii orfani din județul Dâmbovița vor avea în acest an parte de un Crăciun European

În fiecare an, sărbătorile de iarnă ne fac să devenim mai buni și să ne gândim și la cei cu care soarta nu a fost atât de blândă. Și în 2013, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște a continuat tradiția începută în urmă cu 4 ani și a organizat un spectacol umanitar de excepție, cu scopul de a face sărbătorile mai frumoase pentru doi copii orfani de ambii părinți din comuna Cândești, județul Dâmbovița. Aceștia au fost identificați cu ajutorul bibliotecarei din comună, care, impresionată de situația celor doi frați, a apelat la centrul european.

Evenimentul a avut loc în data de 16 decembrie la Teatrul Municipal ”Tony Bulandra” din Târgoviște. Denumit generic Crăciun European, spectacolul a fost parte a campaniei Magia Darurilor, pentru că podoabele care au împodobit bradul sub care au fost așezate cadourile Moșului au fost realizate de copii și tineri din întreaga Uniune Europeană în cadrul proiectului European Christmas Tree Decoration Exchange.

Tinerii artiști dâmbovițeni au răspuns apelului centrului EUROPE DIRECT, oferind publicului un spectacol pe cinste, cu momente pentru toate gusturile. Astfel, numărul mare de persoane prezente în sală au contribuit prin donațiile lor sau pur și simplu prin achiziționarea biletelor la ajutorul oferit copiilor rămași fără sprijinul și alinarea părinților. Pe lângă donațiile în bani, cei doi au mai primit diferite daruri de la oameni cu suflet care au sponsorizat evenimentul. Acestea au constat în alimente, dulciuri, laptop-uri, produse de igienă personală și curățenie, haine, vouchere pentru achizițonarea de produse de patiserie și tradiționale pentru masa de Crăciun și multe altele.

Echipa EUROPE DIRECT mulțumește Primăriei Municipiului Târgoviște pentru sprijin, precum și instituțiilor de învățământ și de cultură și sponsorilor care le-au fost alături pentru acest eveniment. Bineînțeles, nimic nu se putea realiza fără sprijinul neobosiților voluntari ai centrului, o echipă tânără și unită, care s-a mobilizat și a reușit să-i mobilizeze și pe alții în scop nobil.

Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte rămâne în continuare alături de cei doi copii. Şi voi puteţi să îi sprijiniţi prin donaţii în contul RO18CECEDB1308RON0393124 deschis la CEC Bank – Filiala Cândeşti.

Vă invităm să ne fiți alături și cu alte ocazii și vă dorim Sărbători Fericite!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte