Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE FlagPUBLICAŢII
Publicatii 2017
Publicatii 2016
Publicatii 2015
Publicatii 2014
Publicatii 2013 Publicatii 2012 Publicatii 2011 Publicatii 2010 Publicatii 2009
UE Flag NOUTAŢI UE
Eroare de flux RSS
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
07.02.2014 - Educația prin coaching, dezbătută la Târgoviște

Coaching-ul este o metodă de educație alternativă care contribuie decisiv la dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Din cauză că nu este foarte cunoscut și utilizat în România, foarte puțini tineri au șansa să beneficieze de coaching.
Pentru a promova coaching-ul și efectele pozitive pe care le are asupra tinerilor și a sistemului educațional, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște, în parteneriat cu Asociația ROI a organizat în data de 6 februarie la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița dezbaterea „Care sunt beneficiile educației prin coaching?” În cadrul activității, a fost prezentat proiectul „Zburd – Educația prin coaching” care a fost implementat în 5 licee din țară cu rata de promovabilitate foarte scăzută la examenul de bacalaureat.

Participanții au putut observa cum i-a ajutat coachingul pe elevii liceului să devină mai interesați de viitorul lor, iar rata promovabilității la bac a crescut semnificativ.

Publicul, constituit din cadre didactice, psihologi, lucrători de tineret și voluntari, a recunoscut importanța acestui tip de educație pentru toți cei care o practică, atât elevi, cât și profesori. Majoritatea celor prezenți au cerut mai multe detalii despre proiect și cum pot ajunge să practice și ei educația prin coaching. Organizatorii i-au asigurat că toți vor primi detalii și, dacă vor dori, se vor putea implica în proiect și îl vor putea replica în instituțiile lor.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte