Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE FlagPUBLICAŢII
Publicatii 2018
Publicatii 2017
Publicatii 2016
Publicatii 2015
Publicatii 2014
Publicatii 2013 Publicatii 2012 Publicatii 2011 Publicatii 2010 Publicatii 2009
UE Flag NOUTAŢI UE
Eroare de flux RSS
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
18.04.2014 - EUROPE DIRECT Târgoviște continuă instruirea bibliotecarilor din Dâmbovița

Bibliotecarii dâmbovițeni care deservesc puncte de informare europeană sunt responsabili de diseminarea informației cu caracter european în comunitățile lor. Din acest motiv, ei trebuie să fie cât mai bine pregătiți și să știe să-și promoveze cât mai bine activitățile.

Pentru a se asigura că cetățenii din mediul rural au informații de calitate, centrul EUROPE DIRECT Târgoviște a organizat în data de 18 aprilie 2014 la sediul său din cadrul Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu” o nouă sesiune de instruire pentru bibliotecarii din județul Dâmbovița. Ei au fost învățați de către echipa centrului cum să-și creeze o pagină de Facebook, cum să acceseze publicații despre Uniunea Europeană în mod gratuit prin site-ul EUBOOKSHOP.EU și despre alte instrumente educaționale disponibile pe site-ul EUROPA.EU: colțul copiilor (kid s corner), lecții despre Europa (teacher s corner) și altele.

Cei prezenți s-au arătat foarte interesați de cele prezentate și și-au exprimat dorința ca astfel de ateliere de lucru să se desfășoare și în comunitățile lor, pentru ca și concetățenii lor să vadă cât de utile sunt noile mijloace de  comunicare și informare. Pentru a răspunde acestei nevoi, echipa EUROPE DIRECT va organiza și în alte locații din județ astfel de sesiuni de instruire.

Centrul european le mulțumește tuturor pentru participare și le urează mult succes în activitatea de informare europeană.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte