Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
31.05.2014 - Simpozion județean pentru un mediu sănătos și un viitor mai verde

Cu toții ne dorim să trăim într-un mediu sănătos și o societate mai curată. Din păcate, puțini sunt aceia care iau atitudine și acționează cu adevărat pentru a da un exemplu în acest sens.

Pentru a-i sensibiliza pe tineri și a-i determina să adopte un comportament ecologic, mai multe instituții de învățământ din județul Dâmbovița și-au dat mâna și au realizat simpozionul județean ”Mediul, perspectivă pentru un viitor ecologic”. Vineri, 30 mai, 2 licee târgoviștene – Liceul Tehnologic ”Voievodul Mircea” și Liceul Tehnologic ”Spiru Haret” au prezentat elevilor importanța păstrării mediului cât mai sănătos. Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște s-a alăturat inițiativei dascălilor și a susținut în cadrul acestora prezentări despre economisirea energiei.

Tinerii participanții s-au arătat deosebit de interesați de tematica abordată și au vrut să știe cât mai multe despre cum se pot implica în cât mai multe activități de protecția mediului. Deși s-au implicat în diverse activități ecologice atât în cadrul școlii cât și în afara ei, liceeni au spus că acțiunile de protecția mediului trebuie să fie din ce în ce mai numeroase și mai promovate.

După prezentări, echipa EUROPE DIRECT a discutat cu tinerii despre politicile de mediu ale Uniunii Europene și le-a explicat cum pot participa la activități de ecologizare sau cum pot organiza ei înșiși astfel de inițiative.
Le mulțumim tuturor pentru participare și îi invităm și la alte acțiuni de gen!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte