Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE FlagPUBLICAŢII
Publicatii 2018
Publicatii 2017
Publicatii 2016
Publicatii 2015
Publicatii 2014
Publicatii 2013 Publicatii 2012 Publicatii 2011 Publicatii 2010 Publicatii 2009
UE Flag NOUTAŢI UE
-
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
30.06.2014 - Scoala de vara - O altfel de vacanta - Editia a VI-a - Doicesti 2014
ED Targoviste

Biblioteca „Nicolae Neagu”Doicesti, judeţul Dâmboviţa in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Doicesti, Biblioteca I.H.Radulescu Targoviste, Centrul „Europe Direct”Targoviste, Scoala generala cls. I-VIII Doicesti ,Gradinita Nr.2 Doicesti organizeaza  „Scoala de Vara – O altfel de vacanta”, proiect care se afla la a VI-a editie si care s-a bucurat de un mare succes in editiile anterioare.

“ŞCOALA DE VARĂ – O ALTFEL DE VACANTA “se doreşte a fi o şcoală pentru copiii care nu au posibilitatea de a petrece vacanţa în tabere , o ...ALTFEL de şcoală, un loc în care să predomine CREATIVITATEA şi ARMONIA. Aici e locul potrivit de a petrece o parte din vacanţa cea mare, aici e un mediu atractiv şi un cadru favorabil dezvoltării aptitudinilor,creativităţii , imaginaţiei ,etc. Mai mult, la Şcoala de vară , copiii se vor juca creând, vor învăţa jucându-se , se vor implica într-o gamă variată de activităţi interactive ,creative şi recreative . În atelierele Şcolii de vară, participanţii vor descoperi CUVINTELE VRĂJITE, MAGIA MUZICII SI A DANSULUI , STIINTA SI CUNOASTEREA  alături de jocuri în aer liber. Toţi copiii vor fi călăuziţi cu grijă şi competenţă de o echipă de cadre didactice si tineri voluntari  înarmati cu experienţă, profesionalism , entuziasm şi pasiune, dornici de a-i introduce într-o atmosferă creativă , plăcută şi relaxantă de petrecere a timpului.

În perioada 1 iulie -25 iulie ,de marti până vineri , de la orele 10.30 – 14.00,copiii vor participa la activităţile din cadrul  urmatoarelor  ateliere:  Cuvinte Vrăjite (lectură si scriere creativă);  ,; Culoare şi Fantezie cu secţiunile: Pictură , Desen ,Artă decorativa, modelaj,etc.; Magia Muzicii si a dansului; Ne jucam,lucruri noi invatam (activitati si jocuri distractive).La acest proiect sunt inscrisi un numar de 87 de copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani. Activitatile se vor desfasura in Sala Casei de Cultura  din localitate, care va fi amenajata special in acest scop.

MARTI 1 iulie 2014, la ora 10:00 va avea loc festivitatea de deschidere a cursurilor.  Activitatea va avea loc în sala de festivităţi a Casei de Cultura  a comunei Doicesti, în prezenţa invitaţilor de la Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu Targoviste, si  a oficialităţilor locale.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte