Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
02.07.2014 - Program estimativ luna iulie 2014
ED Targoviste

1 iulie – Școala de vară - O altfel de vacanță - Editia a VI-a – Biblioteca Comunală Nicolae Neagu Doicești – Punct de informare europeană – lansare.

10 iulie – Noi știm să economisim energia! ora de informare europeană la Grădinița nr. 3 Târgoviște.

14-16 iulie – Şcoală de vară pentru copii şi tineri cu tema Ne inovăm pentru a clădi o lume mai bună!. Aflată la a cincea ediţie, Şcoala de vară pentru copii şi tineri va fi organizată pentru a veni în sprijinul acestei categorii de public cu privire la alegerea unei viitoare cariere, mergând până la dezvoltarea propriei afaceri. Venim astfel în întâmpinarea nevoii de formare şi de informare a publicului tânăr într-un domeniu mai puţin cunoscut şi anume drepturile de autor şi de proprietate intelectuală, brevetele de invenții, mărci, desene și modele, contrafacerea. Parteneri în realizarea acţiunii vor fi Oficiul de Stat pentru invenţii şi mărci, cadre didactice şi bibliotecari.

Urmărim pe această cale să realizăm în cadrul Centrului EUROPE DIRECT Târgovişte un centru de stimulare şi formare în domeniul creativităţii copiilor şi tinerilor din întreg judeţul Dâmboviţa, un loc de orientare profesională pentru elevi şi sprijinirea lor în alegerea şi pregătirea carierei și familiarizarea participanţilor cu etapele şi procedurile legale de înfiinţare a unei firme. Aceștia vor fi puşi în contact cu şcoli de nivel superior – licee, universităţi – pentru a-şi selecta o viitoare carieră. 

La cerere organizăm ore de informare pe diferite teme europene în şcoli, licee şi biblioteci publice.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte