Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
06.08.2014 - Colaborarea dintre tinerii români și molodoveni, promovată la Târgoviște

În orice țară și cultură, tinerii sunt considerați a fi viitorul. Din acest motiv, este foarte important să se investească în dezvoltarea lor, mai ales dacă ei provin din țări mai slab dezvoltate. Educația nu trebuie neglijată, indiferent de condițiile de trai sau situația economică a fiecăruia dintre ei.

Pentru a promova colaborarea și schimbul de bune practici în ceea ce privește educația, în data de 29.07.2014 Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Târgoviște a fost vizitată de către o delegație de elevi și cadre didactice din Republica Moldova. Cu această ocazie, a fost vizitat și Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște, găzduit de către instituția de cultură.  În cadrul întâlnirii, prin intermediul unor filme de scurt metraj realizate chiar de ei, voluntarii centrului au prezentat o mică parte din activitatea și reușitele lor. Totodată, tinerii le-au vorbit oaspeților despre importanța voluntariatului și modul în care această experiență poate contribui la dezvoltarea și formarea socio-profesională a unui tânăr.

Nu în ultimul rând, atât gazdele cât și oaspeții au analizat oportunitățile de parteneriat și posibilitatea colaborării în viitoare proiecte care pot fi realizate cu și pentru tinerii participanți. Toți cei prezenți au fost încântați de cele aflate și s-au arătat interesați de colaborări ulterioare. Toţi cei prezenţi au primit în dar materiale informative oferite gratuit de Comisia Europeană prin intermediul centrului său de informare şi comunicare- EUROPE DIRECT Târgoviște le mulțumește tuturor pentru participare și interes!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte