Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
06.08.2014 - Reporter european în comuna Gura Ocniței

Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște continuă și în această vară campania „Ora de informare europeană” în localitățile din mediul rural. Locațiile cele mai potrivite pentru a desfășura aceste evenimente sunt cele care găzduiesc puncte de informare europeană. În data de 5 august 2014 echipa centrului a poposit la Biblioteca Comunală Gura Ocniței pentru o oră de informare denumită „Reporter european în comuna noastră”.

În cadrul evenimentului, publicul s-a constituit din cadre elevi, localnici și reprezentanți ai autorităților. Copiii și părinții lor, ghidați de bibliotecar, au aflat istoria localității în care trăiesc, tradițiile și importanța păstrării acestora, chiar și în contextul globalizării și al adoptării obiceiurilor europene.

Echipa EUROPE DIRECT le-a prezentat ce înseamnă să fii un cetățean european activ, întrebându-i dacă și ei doresc să devină astfel. Copiii au fost foarte interesați de cele prezentate și au participat activ la discuție, confirmând, încă o dată, faptul că activități precum ora de informare europeană sunt necesare în special în mediul rural.
EUROPE DIRECT Târgoviște le mulțumește tuturor pentru prezență și îi invită și la alte acțiuni asemănătoare.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte