Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
17.10.2014 - Ziua Educatiei Nonformale sărbătorită... la o Cafenea!

Ziua de 10 octombrie este foarte importanta pentru cei care cred in educatia nonformala si o practica zi de zi. Aceasta zi reprezinta Ziua Educatiei Nonformale si este sarbatorita in toata tara cu mult drag. 

Asociatia Tineri pentru Europa de Maine si Centrul EUROPE DIRECT Targoviste au marcat aceasta zi printr-o Cafenea publica pe tema minoritatilor din Romania. Denumita generic „Minoritatile, parte din comunitate”, Cafeneaua s-a desfasurat la Biblioteca Judeteana „Ion Heliade Radulescu” Targoviste, a tratat subiecte precum „Minoritar in majoritate”, „Drepturi egale pentru toti”, „Cum combatem discriminarea” si a avut drept participanti bibliotecari, ONG-isti si tineri voluntari din judetul Dambovita. Ei s-au aratat interesati de tematica, pentru ca au observat ca problema discriminarii este una des intalnita in societatea actuala. Cu totii au dorit sa gaseasca solutii pentru a combate discriminarea si excluziunea sociala si a-i sensibiliza pe semenii lor care nu vor sa recunoasca drepturile celor...altfel decat ei.

Cei preZENti au spus ca vor organiza si in comunitatile lor activitati asemanatoare, incercand sa dea mai departe o parte din experienta si cunostintele dobandite prin participarea la eveniment. 

Asociatia Tineri pentru Europa de Maine si Centrul EUROPE DIRECT Targoviste le multumesc pentru implicare si le adreseaza indemnul de a ramane preZENti pentru comunitate!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte