Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
22.12.2014 - La EUROPE DIRECT Târgoviște, Moș Crăciun a venit cu daruri pentru voluntarii și colaboratorii cei mai activi

Anul 2014 a fost un an plin de activități nonformale și reușite la EUROPE DIRECT Târgoviște. Echipa a fost foarte activă și a călătorit în toate colțurile județului, ducând informația europeană către toate categoriile de public. Nu au lipsit nici evenimentele pentru publicul larg, la care au participat un număr mare de persoane de toate vârstele: Ziua Europei, Ziua Internațională a Copilului, școala de vară pentru copii și tineri și altele.

Pentru toate aceste activități, tinerii voluntari au muncit foarte mult și de aceea, la finalul anului, au cules roadele. În data de 19 decembrie, la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” a avut loc Gala Voluntarilor și colaboratorilor EUROPE DIRECT  Târgoviște, eveniment în cadrul căruia au fost premiați voluntarii, bibliotecarii din județ care administrează punctele de informare europeană în comunitatea lor și colaboratorii centrului (reprezentanți ai instituțiilor de învățământ și ONG-urilor din județ).

Tinerii din echipa EUROPE DIRECT au primit diferite premii şi diplome pentru activitatea de voluntariat din 2014 însoțite de suplimente descriptive care menționează abilitățile și cunoștințele dobândite în timpul desfășurării acestei activități, iar partenerii au primit diplome și adeverințe de voluntariat. Acestea le-au fost oferite de invitatul-surpriză: Moș Crăciun! Cu toții s-au bucurat de un spectacol de colinde oferit de partenerul nostru Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” Târgoviște şi...de voluntari.

EUROPE DIRECT Târgoviște le mulțumește tuturor pentru participare și implicare și îi invită să fie la fel de activi și în 2015!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte