Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
29.04.2015 - La Biblioteca Județeană se caută… comori europene!
ED Targoviste

Ziua Europei este un prilej pentru ca toate statele membre ale Uniunii Europene să le reamintească cetățenilor săi de toate vârstele importanța și beneficiile unei societăți unite. Pentru a populariza acest fenomen, este nevoie de activități interactive, din care cetățenii să învețe, în primul rând, ce înseamnă Uniunea Europeană.

Echipa EUROPE DIRECT Târgoviște știe că educația ideală se face în manieră nonformală, pornind de la vârste fragede. Din acest motiv, centrul european va organiza în data de 8 mai o vânătoare de comori europene. La eveniment, care se va desfășura începând cu ora 12:00 la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu”, vor participa elevi de școală gimnazială din școlile dâmbovițene. Ei vor fi împărțiți în echipe și vor încerca să găsească comorile ascunse în secțiile bibliotecii și în curtea interioară a instituției. Pentru a le testa cunoștințele despre UE, traseul lor va fi presărat cu indicii legate de simbolurile Uniunii Europene, iar probele la care vor fi supuși pentru a dobândi informațiile despre următorii pași, le vor pune la încercare creativitatea și spontaneitatea. Echipa care adună prima toate indiciile va fi declarată câștigătoare și toți membrii săi vor primi premii din partea organizatorilor.

Evenimentul se înscrie în complexul de activități dedicat Săptămânii Europene a Tineretului (4-10 mai) și va fi organizat în parteneriat cu Asociația „Tineri pentru Europa de Mâine”.

Vă așteptăm să fiți alături de noi în data de 8 mai, începând cu ora 12:00, la Biblioteca Județeană!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte