Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
11.05.2015 - De Ziua Europei, tinerii au pornit în căutarea comorilor europene la EUROPE DIRECT Târgoviște

În fiecare an, ziua de 9 mai este celebrată în întreaga Europa ca fiind un nou început pentru societatea actuală. Data marchează nașterea Uniunii Europene, de aceea merită să fie sărbătorită.

Cu această ocazie, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște a reunit, ca de fiecare dată, tinerii dornici să-și testeze cunoștințele despre Uniunea Europeană, însemnătatea și simbolurile ei și ale statelor membre. Vineri, 8 mai, elevii din școlile târgoviștene au participat la o activitate-concurs denumită „vânătoarea de comori europene” și organizată de către Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret și Asociația „Tineri pentru Europa de Mâine”.  
În cadrul activității, „cuvintele de ordine” au fost: comunicare, lucru în echipă, atenție la detalii și fairplay. Împărțiți în echipe de câte 7 și conduși de câte un căpitan ales din rândul voluntarilor EUROPE DIRECT Târgoviște, elevii trebuiau să găsească simbolurile UE ascunse în spațiile Bibliotecii Județene folosindu-se de indiciile pregătite de echipa organizatoare. Toți concurenții au fost buni, de aceea competiția a fost strânsă. Totuși, conform regulamentului, a fost declarată câștigătoare echipa care a găsit prima toate simbolurile și le-a adus organizatorilor. Învingătorii, reprezentând Școala „Vasile Cârlova” din Târgoviște, au primit fiecare premii din partea echipei EUROPE DIRECT Târgoviște și toți concurenții au primit câte un tricou din partea Direcției Județene de Sport și Tineret.
EUROPE DIRECT Târgoviște le mulțumește și îi invită să participe și la alte activități similare!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte