Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
17.02.2016 - Scrisoarea unui fost voluntar către Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște
ED Targoviste

Hei! :) vă salută un vechi voluntar al Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște. Voiam doar să vă salut, să îi mulțumesc domnului Vlăduț pentru sprijinul pe care mi l-a oferit în tot acest timp, în toți acești ani și vreau să vă spun că voluntariatul a fost o experiență care mi-a schimbat viața și care m-a ajutat să îmi dezvolt mintea, să am o vedere mult mai amplă asupra vieții, să mă maturizez și să rămân în același timp copil, în funcție de caz :))

Eu poate am fost voluntar într-o perioadă mai activă a Centrului; a fost o perioadă în care mi-am făcut foarte mulți prieteni (mulți dintre ei îmi lipsesc) și regret că timpul a trecut așa repede. Știu că nu sunt un filosof și nici dacă aș încerca să fiu probabil nu mi-ar ieși. :)) 
Astăzi, locuiesc în Marea Britanie și am un job la care am avut acces tocmai datorită experienței de voluntariat pe care am acumulat-o în anii de liceu alături de echipa EUROPE DIRECT Târgoviște, fapt care m-a recomandat și a făcut diferența atunci când am dat interviu în fața angajatorilor britanici. Trebuie să mărturisesc și faptul că în afară de CV și documentele anexate care au făcut dovada stagiului meu de voluntariat, a fost nevoie și de o caracterizare trimisă de centrul nostru drag, o recomandare care să confirme cele relatate de mine în CV.

Așadar, prieteni EUROPE DIRECT Târgoviște, vă îndemn să vă implicați în orice activitate de voluntariat. În acest fel vom reuși să facem ceva nu numai pentru cel de lângă noi, ci chiar pentru noi înșine.
Mulțumesc mult și o zi minunată! :*

Articol de Alin Petrescu, fost voluntar EUROPE DIRECT


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte