Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
26.02.2016 - Tinerii îndrăgostiți de viață se adună de Dragobete la EUROPE DIRECT Târgoviște

Dragobetele este una dintre sărbătorile care marchează atât venirea primăverii cât și dragostea, sub toate formele ei. Persoane de toate vârstele sunt cuprinse de farmecul acestui frumos sentiment și dedică o parte din timpul lor celor dragi.

Din dragoste pentru voluntarii săi, dar și pentru a acorda importanța cuvenită tradițiilor poporului român, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște a organizat un eveniment dedicat tinereții și energiei pozitive pe care o generează această perioadă a vieții. Astfel, miercuri, 24 februarie 2016, Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene a devenit un loc unde muzica, dansul, poezia și sentimentele nobile s-au îmbinat armonios pentru a desemna cei mai iubiți voluntari ai echipei EUROPE DIRECT.

Tinerii și-au arătat aprecierea unii față de ceilalți prin transmiterea unor „bucățele din sufletul lor” către colegi. De fapt, „bucățelele de suflet” au fost mesaje de apreciere, respect, încurajare și bun venit pentru noii voluntari, dar și modalități de a rememora momente plăcute pentru voluntarii vechi. Băieții au candidat pentru titlul de cel mai popular voluntar, iar fetele pentru titlul de cea mai populară voluntară. Câștigători au fost declarați cei care au primit cele mai multe mesaje, un băiat și o fată.

Pentru ca atmosfera să fie cât mai nonformală, evenimentul a fost presărat cu momente artistice precum pantomimă, scenete umoristice, dans, lectură. Toate au fost puse în scenă de voluntari. Desemnarea câștigătorilor concursului de mesaje a fost punctul culminant și cel mai așteptat al întâlnirii. „Popularii” au fost felicitați de către toți colegii și au primit câte o diplomă care să le amintească mereu de acest moment.

EUROPE DIRECT Târgoviște le mulțumește tuturor pentru participare și îi invită să participe și la alte activități de acest gen!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte