Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
16.05.2017 - Familia, dincolo de cuvinte
ED Targoviste

15 mai, Ziua Internațională a Familiei a fost marcată de Grădinița cu program prelungit nr.1 Târgoviște, prin derularea Concursului Județean de postere cu participare directă, intitulat ”Familia, dincolo de cuvinte” (coordonatori: dir. prof. Dăscălescu Tinica, prof. Popescu Florina, prof. Ciobanu Elena Monica). Concursul aflat la cea de-a treia ediție, a reunit un număr de 135 preșcolari (47 din mediul rural și 88 din mediul urban), 52 de cadre didactice din învățământul preșcolar (15 de la grădinițe cu program normal și 37 cadre didactice de la grădinițe cu program prelungit) din 20 de unități de învățământ preșcolar (10 grădinițe cu program normal și 10 grădinițe cu program prelungit). Concursul face parte din Calendarul Activităților Educative derulate la nivelul  Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, susținut de parteneri educaționali  ai comunității precum Biblioteca Județeană ”I.H. Rădulescu” și Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște.

”Familia reprezintă prima structură care lasă amprente adânci în formarea și educarea copilului, părinții având rolul unor educatori. Unitatea de învățământ are menirea de a conștientiza  faptul că odată cu intrarea copilului în grădiniță, funcțiile educative ale familiei nu încetează, ci se amplifică în sprijinirea copilului preșcolar. Familia devine un participant activ în demersul didactic și ziua de 15 mai reprezintă un prilej de a exprima prin intermediul artei, emoții și sentimente pentru cei care le oferă un univers minunat, al copilăriei”, spune prof. Dăscălescu Tinica, director Grădinița cu program prelungit nr.1 Târgoviște.

Lucrările copiilor au fost evaluate de profesori de marcă ai învățământului dâmbovițean, specialiști în domeniul arte, iar activitatea copiilor a fost răsplătită prin prezența unui animator, întregind bucuria și atmosfera de sărbătoare prilejuită de sărbătorirea Zilei Internaționale a Familiei. Lucrările copiilor pot fi vizionate în cadrul expoziției organizate în sala de conferințe a Bibliotecii Județene Dâmbovița pe tot parcursul acestei săptămâni.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte