Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
07.07.2017 - SCOALA DE VARA – O ALTFEL DE VACANTA” EDITIA A IX- A DOICESTI 2017
ED Targoviste

Biblioteca „Nicolae Neagu”Doicești, judeţul Dâmboviţa în parteneriat cu Primăria si Consiliul Local Doicești, Biblioteca I.H. Rădulescu Târgoviște, Inspectoratul Școlar Dâmbovița, Centrul „EUROPE DIRECT” Târgoviște, Asociația Respiro,  postul de televiziune Columna TV,  școlile și grădinițele din localitate și Grădinița nr.3 Târgoviște, organizează  „Școala de Vara – O altfel de vacanta”, proiect care se afla la a - IX-a ediție și care s-a bucurat de un mare succes in edițiile anterioare.

“ŞCOALA DE VARĂ – O ALTFEL DE VACANTA oferă copiilor din localitate un alt mod de a-și petrece o parte din vacanța mare într-un mediu atractiv, un loc în care predomină CREATIVITATEA ȘI ARMONIA. La Şcoala de vară , copiii se vor juca creând, vor învăţa jucându-se , se vor implica într-o gamă variată de activităţi interactive ,creative şi recreative . Toţi copiii vor fi călăuziţi cu grijă şi competenţă de o echipă de cadre didactice si tineri voluntari  înarmati cu experienţă, profesionalism , entuziasm şi pasiune, dornici de a-i introduce într-o atmosferă  plăcută şi relaxantă de petrecere a timpului liber.

 În perioada 10 iulie – 4 august , de Luni până Vineri , de la orele 10.30 – 14.00, copiii vor participa la activităţile din cadrul  urmatoarelor  ateliere:  Trăiește de nota 10 (atelier de dezvoltare personală);  Îndemânare Culoare şi Fantezie cu secţiunile: Pictură, Desen, Artă decorativă (realizarea unor obiecte prin diferite tehnici practice și artistico plastice); Magia Muzicii  (tehnici vocale și de interpretare a unui repertoriu ales); Pe aripile dansului  (lecții de dans popular și dans modern). La acest proiect sunt înscrisi un număr de 90  copii cu vârsta cuprinsă între 4 si 14 ani. Activitățile se vor desfăsura în Sala Casei de Cultură din localitate, care va fi amenajată special în acest scop.

LUNI 10 iulie 2017, la ora 10:00 va avea loc festivitatea de deschidere a cursurilor.  Activitatea va avea loc în sala de festivităţi a Casei de Cultura din comuna Doicești, în prezenţa invitaţilor de la Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu, a oficialităţilor locale şi a participanților la acest proiect. 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte