Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
12.09.2017 - CONCURS PENTRU PUNCTELE DE INFORMARE EUROPEANĂ DIN JUDEŢUL DAMBOVIŢA
ED Targoviste

Pentru a stimula implicarea bibliotecarilor-voluntari care deservesc puncte de informare europeană din judeţ şi desfăşoară activităţi cu tematică europeană, precum şi acţiuni de diseminare a informaţiei europene, Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu" Dâmboviţa prin Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte anunţă deschiderea concursului cu premii Activ, informat şi nonformalin...Europa de acasă.

Concursul cuprinde 10 secţiuni şi fiecare dintre acestea va avea un singur caştigător care va fi premiat cu un set de cărţi cuprinzând volume de: cultură generală, informare, utilitare, best­seller, atât de necesare în activitatea de zi cu zi a unei biblioteci publice.

Secţiunile sunt următoarele:

1. Cea mai bună promovare pe facebook.

2. Cea mai bună fotografie a unui eveniment.

3. Cel mai bun eveniment (în aer liber, de interior sau mixt).

4. Cel mai bun proiect de promovare a tradiţiilor locale într-o bibliotecă.

5. Cel mai bun film de prezentare al unei biblioteci (maxim 5 minute).

6. Cel mai bun eveniment pentru copii/tineri.

7. Evenimentul cu cel mai mare număr de participanţi realizat în parteneriat (biblioteci, ONG, biserică, şcoală, agenţi economici, persoane fizice etc).

8. Cel mai bun material tipărit de promovare (pliante, fluturaşi, afişe, programe, semn de carte, reviste, calendare, broşuri, etc).

9. Cel mai frumos amenajat punct de informare europeană din Dâmboviţa.

10. Cel mai activ punct de informare europeană.

Prin intermediul acestui concurs, bibliotecarii-voluntari care deservesc puncte de informare europeană din judeţ sunt încurajaţi să contribuie la apropierea informaţiei europene de cetăţenii judeţului Dâmboviţa, indiferent de vârsta acestora sau de mijloacele de comunicare folosite. De asemenea, este un bun prilej de a promova în rândul publicului larg, autorităţilor care au biblioteci în subordine şi instituţiilor de educaţie, serviciile variate implementate de bibliotecile publice. Sunt invitaţi să participe bibliotecari din judeţul Dâmboviţa care au desfăşurat sau vor desfăşura până la 20.10.2017 activităţi care se încadrează la secţiunile mai sus menţionate cu condiţia ca acestea să fie organizate de bibliotecă.

Fiecare participant se poate înscrie la maxim două secţiuni.

Termenul limită pentru înscriere este 20 octombrie 2017, ora 14.00.

Proba finală constă în susţinerea unei prezentări cu o durată de maxim 5 minute a produsului/evenimentului/fotografiei/revistei etc, la secţiunea/secţiunile pentru care s-au înscris, iar aceasta se va desfăşura în data de 24 octombrie 2017 la sediul Centrului EUROPE DIRECT Târgovişte, moment în care va avea loc şi premierea. Aceasta va fi urmată de publicarea unui comunicat de presă cu numele câştigătorilor. Decizia juriului este definitivă. De asemenea, juriul îşi rezervă dreptul de a scoate din concurs orice material care nu Indeplineşte cerinţele de participare.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, vă rugăm să apelaţi persoana de contact — Vlăduţ Andreescu, tel. 0345100581 sau 0724477991.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte