Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
18.12.2017 - Moș Crăciun a poposit la EUROPE DIRECT Târgoviște și în acest an

Anul 2017 a fost unul plin de activități la Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște. Nimic nu a fost posibil fără sprijinul voluntarilor, partenerilor și punctelor de informare europeană din județ, așa că echipa instituției le-a dedicat un eveniment deosebit.

Luni, 18 decembrie, începând cu ora 11:00 la Biblioteca Județeană s-a desfășurat Gala punctelor de informare europeană, a voluntarilor și partenerilor EUROPE DIRECT Târgoviște 2017. În cadrul său au fost premiați cei mai activi voluntari ai centrului, dar și cei mai fideli parteneri și colaboratori.

O categorie de premianți au fost bibliotecarii din bibliotecile publice din județ care găzduiesc puncte de informare europeană. Aceștia au fost răsplătiți pentru felul în care au diseminat informația europeană și pentru evenimentele organizate în scopul informării publicului de toate vârstele din comunitatea lor. 

O altă categorie de premianți au fost colaboratorii din mediul ONG și persoane fizice care s-au implicat în diferite proiecte și activități ale centrului, dar și reprezentanți ai unor instituții de învățământ care au prezentat momente artistice în cadrul Galei. Ei și-au exprimat dorința de a colabora și în viitor cu centrul european.

Nu în ultimul rând, cei mai activi voluntari EUROPE DIRECT, fie că este vorba despre membrii trupei de teatru forum ori despre tineri care s-au implicat în organizarea a diferite activități și-au primit și ei răsplata. Pentru a arăta că merită cu prisosință premiul și că sunt cei mai destoinici, unii dintre aceștia au susținut scurte momente artistice în cadrul evenimentului. Toți cei premiați au primit diferite cadouri din partea centrului: materiale promoționale (agende, pixuri, calendare, tricouri, sacoșe, pelerine de ploaie), iar aceia care s-au remarcat prin merite deosebite au fost răsplătiți și cu trofee care să le amintească mereu de reușitele din acest an și să-i stimuleze pe mai departe. Bineînțeles, toate acestea au fost însoțite de diplome și/sau certificate de voluntariat care să ateste încă o dată meritele celor implicați în activități de promovare a instituțiilor Uniunii Europene.

La finalul evenimentului a sosit și…Moș Crăciun! Voluntarii EUROPE  DIRECT au așteptat venirea celui mai iubit moș pentru a vedea cine a lăsat în sacul bătrânului un cadou pentru ei. Fiecare a primit câte un dar, însă a trebuit să ghicească cine a fost ajutorul secret al Moșului (jocul a fost denumit simbolic Secret Santa). 

Toți participanții au fost încântați de evenimentul la care au participat și de felul în care au colaborat cu EUROPEDIRECTTârgoviște în 2017. Echipa centrului îi invită să urmărească în continuare noutățile venite din partea Uniunii Europene și despre activitățile care se vor organiza anul viitor atât pe site-ulwww.edtargoviste.ro, cât și pe pagina de Facebook aferentă.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte