Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
22.05.2019 - UNIUNEA EUROPEANĂ – UNIUNEA CETĂŢENILOR SĂI!
ED Targoviste

În fiecare an, Asociația Națională a Bibliotecarilor Publici din România (ANBPR) organizează două conferințe de nivel național pe diferite teme de actualitate, una în aprilie-mai și o alta în septembrie-octombrie. Activitatea bibliotecilor publice este din ce în ce mai mult influențată de diferite forme de inovație și creativitate. Indiferent că ne referim la dezvoltarea de servicii moderne, sau la noi forme de interpretare a celor tradiționale, creativitatea și abordarea imaginativă din partea  bibliotecarilor și a utilizatorilor deopotrivă determină diversificarea ofertei cultural-educative și implicit fidelizarea audiențelor. De aceea, tematica europeană este una potrivită pentru a fi adusă în prim plan la un astfel de eveniment.

Pentru a ne adresa publicului larg la nivel regional/național prin intermediul unor multiplicatori de informație, părți interesate în mod relevant în ceea ce înseamnă oferirea de suport pentru informarea, educația și formarea tuturor categoriilor de public – bibliotecile publice – și având în vedere planul evenimente pentru anul 2019, Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte din cadrul Bibliotecii Judeţene “Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa va participa activ la Conferința Națională Bibliotecile publice – teritorii ale cunoașterii și memoriei colective. Evenimentul va fi organizat în perioada 22 – 25 mai și va fi găzduit de Biblioteca Județeană Astra Sibiu.

Sub genericul UNIUNEA EUROPEANĂ – UNIUNEA CETĂŢENILOR SĂI! membrii echipei EUROPE DIRECT Târgoviște vor realiza un stand cu materiale promoționale, și materiale informative.       

Vă aşteptăm să fiți alături de noi!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte