Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
28.05.2019 - Echipa EUROPE DIRECT Târgoviște la Conferința Națională ANBPR

Asociația Națională a Bibliotecarilor Publici din România (ANBPR) este una dintre cele mai active organizații care promovează cultura și susține dezvoltarea bibliotecilor publice și a personalului care lucrează în ele. În fiecare an, instituția organizează două conferințe de nivel național pe diferite teme de actualitate, una în aprilie-mai și o alta în septembrie-octombrie.

Activitatea bibliotecilor publice este din ce în ce mai mult influențată de diferite forme de inovație și creativitate. Indiferent că ne referim la dezvoltarea de servicii moderne, sau la noi forme de interpretare a celor tradiționale, creativitatea și abordarea imaginativă din partea  bibliotecarilor și a utilizatorilor deopotrivă determină diversificarea ofertei cultural-educative și implicit fidelizarea audiențelor. De aceea, tematica europeană este una potrivită pentru a fi adusă în prim plan la un astfel de eveniment.

Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște a dezvoltat, de-a lungul timpului, o colaborare deosebită cu bibliotecile publice din Dâmbovița. O parte dintre ele au devenit puncte de informare europeană și astfel și-au mărit constant numărul de utilizatori.

Pentru a ne adresa publicului larg la nivel regional/național prin intermediul unor multiplicatori de informație, părți interesate în mod relevant în ceea ce înseamnă oferirea de suport pentru informarea, educația și formarea tuturor categoriilor de public – bibliotecile publice – și având în vedere planul de evenimente pentru anul 2019, Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte din cadrul Bibliotecii Judeţene “Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa a participat activ la Conferința Națională Bibliotecile publice – teritorii ale cunoașterii și memoriei colective. Evenimentul a fost organizat în perioada 22 – 25 mai și a fost găzduit de Biblioteca Județeană Astra Sibiu.

Sub genericul UNIUNEA EUROPEANĂ – UNIUNEA CETĂŢENILOR SĂI! membrii echipei EUROPE DIRECT Târgoviște au realizat un stand cu materiale promoționale și informative. O parte dintre ei au susținut și prezentări în care au vorbit despre activitățile desfășurate în calitate de puncte de informare europeană și în cadrul proiectelor cu finanțare.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte