Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
14.06.2019 - IMAGINI DE POVESTE/POVEŞTI ÎN IMAGINI

În cadrul Liceului „Voievodul Mircea” din Târgoviște s-a organizat Concursul Interjudeţean de Fotografie „IMAGINI DE POVESTE/POVEŞTI ÎN IMAGINI”, ce se adresează elevilor și profesorilor, și care se află deja la  ediţia a III-a.

Juriul a fost format din d-na Voicu Daniela, reprezentanta Agenţiei pentru Protecţia Mediului, dl. Alexandru Pompiliu, fotograf și reprezentant al Universității „Valahia”, elevul Neda Ștefan, voluntar al Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște, dar și profesori ai Liceului „Voievodul Mircea” – Stăncescu Mihaela și Cîrnaru Ionel, cărora le mulțumim pentru colaborare.

Activitatea a fost găzduită de Muzeul Școlii ce poartă numele Virginiei Haret, prima femeie arhitect din România.

La concurs au participat elevi din mai multe județe, atât din ciclul gimnazial cât și cel liceal.

Scopul concursului a fost de a încuraja elevii în a explora lumea înconjurătoare și a se exprima prin intermediul artelor vizuale.

Concursul are trei secţiuni. Prima secţiune presupunea realizarea unor lucrări fotografice, ce se încadrează în următoarele categorii: peisaj (natural, urban, rural), portret,  macrofotografie, tradiţii/obiceiuri. A doua secţiune presupunea existenţa a două  fotografii, format A5, însoţite de un comentariu, și se puteau încadra în următoarele categorii: reportaj (social, sportiv, cultural etc.), prelucrări foto digitale,  mediu (apă, aer, sol, biodiversitate etc.) și compoziție fotografică. Ultima secțiune se adresează  profesorilor, care au putut să trimită fotografii ce surprindeau momente din activitatea școlară sau extrașcolară și prin care valorizau munca elevilor, pentru a se constitui în exemple de bune practici.

În urma desfășurării concursului, organizatorii au primit semnale pozitive și încurajează elevii să participe și la edițiile viitoare, pentru a-și valoriza talentul.

Elev

NEGULESCU DIANA (clasa a XI-a G)

Pe mine mă pasionează fotografia și am reușit să-mi descopăr un talent, pe care sper să îl valorific în viitor, transformându-l dintr-un hobby în job.

Voi participa la fiecare ediție pentru a intra în competiție și cu alți elevi și sper să am rezultate încurajatoare.

Echipa de proiect,  felicită toţi  participanţii şi adresează mulţumiri tuturor celor care s-au implicat!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte