Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
26.09.2019 - CONCURS PENTRU PUNCTELE DE INFORMARE EUROPEANĂ DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA Activ, informat și nonformal în…Europa de acasă
ED Targoviste

REGULAMENT

Pentru a stimula implicarea bibliotecarilor-voluntari care deservesc puncte de informare europeană din judeţ și desfăşoară activităţi cu tematică europeană, precum şi acţiuni de diseminare a informaţiei europene, Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa prin Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte anunţă deschiderea concursului cu premii Activ, informat și nonformal în…Europa de acasă.

 Concursul cuprinde 10 secțiuni și fiecare dintre acestea va avea un singur câștigător care va fi premiat cu seturi educaționale (microscop și/sau telescop) necesare în desfășurarea de ateliere pentru copii și tineri. 

Secțiunile sunt următoarele:

1.     Pentru implicarea în proiecte.

2.     Cea mai bună fotografie a unui eveniment.

3.     Cel mai bun eveniment (în aer liber, de interior sau mixt).

4.     Cel mai bun proiect de promovare a tradițiilor locale într-o bibliotecă.

5.     Cel mai bun film de prezentare al unei biblioteci (maxim 5 minute).

6.     Cel mai bun eveniment pentru copii/tineri.

7.     Evenimentul cu cel mai mare număr de participanți realizat în parteneriat (biblioteci, ONG, biserică, școală, agenți economici, persoane fizice etc).

8.     Cel mai bun material tipărit de promovare (pliante, fluturași, afișe, programe, semn de carte, reviste, calendare, broșuri, etc).

9.     Cea mai frumoasă bibliotecă/Cel mai frumos punct de informare europeană din Dâmbovița.

10.  Cel mai interesant experiment științific/Cel mai îndemânatic și rapid bibliotecar (în realizarea unui obiect  - maxim 5 minute).

Prin intermediul acestui concurs, bibliotecarii care deservesc puncte de informare europeană din județ sunt încurajaţi să contribuie la apropierea informaţiei europene de cetăţenii judeţului Dâmboviţa, indiferent de vârsta acestora sau de mijloacele de comunicare folosite. De asemenea, este un bun prilej de a promova în rândul publicului larg, autorităţilor care au biblioteci în subordine şi instituţiilor de educaţie, serviciile variate implementate de bibliotecile publice. Sunt invitaţi să participe bibliotecari din județul Dâmbovița care au desfășurat sau vor desfășura până la 18.10.2019 activități care se încadrează la secțiunile mai sus menționate cu condiția ca acestea să fie organizate de bibliotecă.

Fiecare participant se poate înscrie la maxim patru secțiuni.

Termenul limită pentru înscriere este 18 octombrie 2019, ora 14.00.

Proba finală constă în susținerea unei prezentări cu o durată de maxim 5 minute a produsului/evenimentului/fotografiei/revistei etc, la secțiunea/secțiunile pentru care s-au înscris, iar aceasta se va desfăşura în data de 22 octombrie 2019 la sediul Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște, moment în care va avea loc și premierea. Aceasta va fi urmată de publicarea unui comunicat de presă cu numele câştigătorilor. Decizia juriului este definitivă. De asemenea, juriul îşi rezervă dreptul de a scoate din concurs orice material care nu îndeplineşte cerinţele de participare.

Pentru informații suplimentare și înscrieri, vă rugăm să apelați persoana de contact – Vlăduț Andreescu, tel. 0345100581 sau 0724477991.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte