Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE FlagPUBLICAŢII
Publicatii 2018
Publicatii 2017
Publicatii 2016
Publicatii 2015
Publicatii 2014
Publicatii 2013 Publicatii 2012 Publicatii 2011 Publicatii 2010 Publicatii 2009
UE Flag NOUTAŢI UE
Eroare de flux RSS
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
30.07.2020 - EUROPE DIRECT Târgovişte - Program estimativ luna august 2020
ED Targoviste

3 augustparticiparea echipei EUROPE DIRECT Târgoviște la training pentru  Centrele EUROPE DIRECT organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România on line cu tema Utilizarea platformei Webex pentru desfășurarea de evenimente în mediul on line.

4 august – Ora de informare europeană cu tema Un nou elan pentru democrația europeană  - Europa pentru cetățeni la Biblioteca Comunală Ocnița, coordonator Oana Băluțescu, reprezentant Punct de informare Europa pentru cetățeni în România.

4 august – Ora de informare europeană cu tema Un nou elan pentru democrația europeană  - Europa pentru cetățeni la Biblioteca Comunală Aninoasa, coordonator Oana Băluțescu, reprezentant Punct de informare Europa pentru cetățeni în România.

7 august – Ora de informare europeană cu tema Un nou elan pentru democrația europeană  - Europa pentru cetățeni – sesiune de informare on line prin aplicația ZOOM cu participarea unor bibliotecari din România, coordonator Oana Băluțescu, reprezentant Punct de informare Europa pentru cetățeni în România.

31 august – 2 septembrieVizitele de lucru, informare şi documentare au constituit un factor motivant pentru voluntari, au sporit implicarea lor în activităţile centrului, în principal în ceea ce priveşte realizarea informării și popularizarea Centrului ED Târgoviște în cadrul comunităţilor de origine, inclusiv prin intermediul punctelor de informare înființate în județul Dâmbovița. În scopul arătat, Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte va realiza tabăra pentru voluntari EUROPE DIRECT Târgoviște cu tema  - Cu voi totul e mai simplu! în parteneriat cu Centrul EUROPE DIRECT Comănești – Valea Trotușului.

La cerere organizăm ore de informare și alte evenimente specifice pe diferite teme europene în mediul online și față în față pentru şcoli, licee, ONG-uri şi biblioteci publice.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte