Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
14.12.2020 - EUROPE DIRECT Târgoviște și-a premiat partenerii, voluntarii și reprezentanții punctelor de informare europeană din județ
ED Targoviste

În fiecare lună decembrie Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște al Bibliotecii Județene Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița organizează Gala punctelor de informare europeană, a voluntarilor şi a partenerilor pentru a evidenţia pe cei care s-au remarcat pe tot parcursul anului în sprijinul acordat echipei de proiect ori în organizarea de evenimente cu tematică europeană.

Au fost acordate diplome, premii şi trofee pentru toți cei care au realizat în anul 2020 activități în parteneriat, aspect realizat prin inițierea de colaborări punctuale, fie între două entități pentru un eveniment la nivel local sau la nivel regional ori inter-județean sau derularea de proiecte cu finanțare europeană. Astfel, au fost premiați pe cei mai buni colaboratori ai Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște, fie că este vorba de voluntari, parteneri sau reprezentanți ai punctelor de informare europeană din județ găzduite de biblioteci publice. Pe lângă partenerii care s-au implicat în diverse proiecte și activități, este necesar să se precizeze faptul că, acest centru a devenit cunoscut în primul rând datorită voluntarilor dornici de lucru in echipă, serioși, implicați si devotați pentru a realiza piese de teatru forum, voluntari care gândesc, scriu și joacă aceste povești de viață în adevăratul sens al cuvântului.

În sensul celor arătate mai sus, a fost realizat ONLINE în zilele de 10 și 11 decembrie un eveniment complex adresat colaboratorilor noștri de toate tipurile, ocazie cu care au avut loc momente artistice, festivități de premiere, prezentări pe teme europene, menite, pe de o parte pentru a recunoaște meritele celor care nu precupețesc niciun efort pentru educația membrilor comunităților din care provin, iar pe de altă parte pentru împărtășirea unor exemple de bune practici.                                                                                           

 Totodată, au fost premiate entitățile implicate în proiectul „European Christmas Tree Decoration Exchange”, ediția 2020 în care au fost implicate 286 de școli, grădinițe și biblioteci din 20 de țări din Uniunea Europeană, 56 dintre acestea fiind din România.

  De asemenea, 7 biblioteci au fost premiate pentru meritele deosebite de care au dat dovadă pe tot parcusul anului, iar titlul de Bibliotecile anului 2020 a fost înmânat reprezentanților bibliotecilor din: Conțești, Gura Ocniței, Ocnița, Raciu. Titu și Valea Mare care au avut o activitate deosebită pe tot parcursul anului în ceea ce înseamnă aduc erea informației europene mai aproape de cetățeni.

 O parte importantă a acestui eveniment a fost dedicat voluntarilor care s-au remarcat prin implicare și devotament. Astfel: Ștefan Amuza, Patricia Feraru, Alexandra Ilinca, Marian Lazăr, Cătălina Lițescu, Cristina Miriță, , Daria Maria Păduroiu, Alex Pop și Adelina Ștefan au fost apreciați pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul Centrului, iar Voluntarul anului 2020 este Mihai Cristian Tudor de la Liceul Teoretic „Petru Cercel” din Târgoviște.

Aceștia sunt campionii, cei care au fost cei mai apropiați de cetățenii din comunitatea noastră și care au fost alături de instituția care i-a premiat. EUROPE DIRECT Târgoviște le mulțumește pentru participare și pentru promovarea oportunităților pe care echipa le-a adus cetățenilor de toate vârstele și din toate categoriile sociale. Îi invităm să rămână alături de noi și în continuare, pentru că mai avem multe de spus și de făcut! NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte