Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
29.04.2021 - EUROPE DIRECT Târgovişte - Program estimativ luna mai 2021
ED Targoviste

7 - 17 maiSărbătorim Ziua Europei la EUROPE DIRECT Târgoviște cu o serie de evenimente pe tema Tineri din Europa gândesc spre viitor!, activitate realizată în parteneriat cu licee din județul Dâmbovița, biblioteci publice, Inspectoratul colar Județean Dâmbovița și Facultatea de Drept și Științe Administrative. Din program amintim: expoziție phofovoice – online (pe pagina de Facebook a ED) și fizic în Corpul K al Universității Valahia din Târgoviște; concurs Flashmob dance virtual.

10 mai – Dezvelirea plăcuței EUROPE DIRECT Târgoviște 2021-2025.

10 mai – reprezentație de teatru forum cu tema Dușmanul de dincolo de ecran în cadrul campaniei Stă în puterea ta să schimbi ceva! la Biblioteca Comunală Gura Ocniței – Filiala Adânca.

13 - 14 mai – Participare în organizarea sesiunii de studii și comunicări cu tema Norme, valori și repere contemporane în societatea românească organizată în parteneriat cu Universitatea Valahia din Târgoviște, Facultatea de Drept și Științe Administrative (coordonator Constanța Mătușescu). În cadrul acestui eveniment vom susține ora de informare europeană și prezentări pe teme de actualitate cu sprijinul Școlilor Ambasador al Parlamentului European, respectiv Liceul Voievodul Mircea Târgoviște (coordonator Daniela Ionescu) și Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu Târgoviște (coordonator Anca Mihaela Rafira), prilej cu care va avea loc și vernisajul expoziției photovoice Tineri din Europa gândesc spre viitor! – Pactul ecologic european.

13 sau 14 mai – reprezentație de teatru forum cu tema Dușmanul de dincolo de ecran în cadrul campaniei Stă în puterea ta să schimbi ceva! la Universitatea Valahia din Târgoviște - Facultatea de Drept și Științe Administrative, Corpul K.

13 mai – Ora de informare europeană cu tema Cetățenie europeană la Școala Gimnazială Matei Basarab Târgoviște, coordonator prof. Steliana Amalia Sandu – online sau față în față.

18 mai – EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment cu tema O Europă pregătită pentru era digitală. Activitatea va reuni bibliotecari şi cetăţeni din zona Titu - judeţul Dâmbovița şi va avea loc față în față la Biblioteca Comunală Conțești – Punct de informare europeană sau online prin platforma Webex.

20 mai – Ora de informare europeană cu tema Cetățenie europeană la Liceul Tehnologic Voievodul Mircea Târgoviște, coordonator bibliotecar Florentina Tița – online sau față în față.

21 mai – Ora de informare europeană cu tema Cetățenie europeană la Școala Gimnazială Matei Basarab Târgoviște, coordonator prof. Steliana Amalia Sandu – online sau față în față.

27 mai – Ora de informare europeană cu tema Cetățenie europeană la Liceul Tehnologic Voievodul Mircea Târgoviște, coordonator bibliotecar Florentina Tița – online sau față în față.

 La cerere organizăm ore de informare pe diferite teme europene în şcoli, licee, ONG-uri şi biblioteci publice.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte