Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
29.07.2021 - Tinerii dâmbovițeni dau LIKE valorilor europene
ED Targoviste

Pandemia de Covid-19 a schimbat modul de viață al întregii planete. Cu toții am resimțit efectele sale dramatice, dar copiii și tinerii au fost unele dintre cele mai afectate categorii sociale. Educația online și lipsa interacțiunii față-în față le-au provocat acestora numeroase probleme de ordin psihic, social și emoțional.

Pentru a veni în sprijinul lor, instituțiile de învățământ, cultură și organizațiile societății civile „și-au dat mâna” pentru a le oferi alternative de petrecere a timpului liber offline și în deplină siguranță sanitară. În acest sens, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, Crucea Roșie, Salvați Copiii-Dâmbovița, Arhiepiscopia Târgoviște și alte ONG-uri locale au desfășurat în data de 27 iulie 2021 activitatea „Dăm LIKE în parc”.

Evenimentul, care s-a desfășurat în Parcul Chindia din Târgoviște, a reunit copii și tineri dornici să învețe lucruri noi în cadru non-formal și să socializeze „în lumea reală”. Astfel, echipa EUROPE DIRECT Târgoviște le-a oferit participanților multe informații despre Uniunea Europeană și valorile acesteia.

În același timp, ei au luat parte la un atelier de comunicare non-formal în cadrul căruia au aflat cum pot să comunice eficient, atât în mediul online, cât și offline. Facilitatorii le-au vorbit și despre importanța discreției în mediul online.

Cu toții au fost interesați de tematica evenimentului și și-au exprimat dorința de a participa și la alte activități similare. Având în vedere succesul acțiunii, echipa EUROPE DIRECT Târgoviște va desfășura activități asemănătoare și în viitor.

Rămâneți alături de noi!







NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte