Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
29.04.2024 - EUROPE DIRECT Târgovişte Program estimativ luna mai 2024
ED Targoviste

9 mai Sărbătorim Ziua Europei la Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște, activitate realizată în parteneriat cu licee și biblioteci publice din județul Dâmbovița.

14 mai – EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană - eveniment cu tema Pactul verde european. Activitatea va reuni bibliotecari şi cetăţeni din judeţul Dâmbovița - zona Găești - şi va avea loc la Biblioteca Comunală Dragodana – Punct de informare europeană.

15 mai – Ora de informare europeană cu tema Pactul verde european la Biblioteca Municipală Moreni – Punct de informare europeană, coordonator bibliotecar Diana BELDIMAN și Daniela FLOREA.

15 mai – Participare în organizarea Simpozionului Național Familia, dincolo de cuvinte... organizat în parteneriat cu Grădinița PP nr. 1 Târgoviște, coordonator prof.  Alice NISTOR.

16 - 17 mai Participare în organizarea sesiunii de studii și comunicări cu tema Norme, valori și repere contemporane în societatea românească organizată în parteneriat cu Universitatea Valahia din Târgoviște, Facultatea de Drept și Științe Administrative.

17 mai – Reprezentaţie de teatru forum în cadrul Campaniei Stă în puterea ta să schimbi ceva! şi intitulată generic EU și UE – viitorul Europei. Activitatea va reuni elevi, studenți, cadre didactice și universitare și este desfășurată în parteneriat cu Facultatea de Drept și Științe Administrative – Punct de informare europeană - din cadrul Universității Valahia Târgoviște, coordonator decan Constanța MĂTUȘESCU.

21 mai – Reprezentaţie de teatru forum în cadrul Campaniei Stă în puterea ta să schimbi ceva! şi intitulată generic Democrația nu așteaptă. Ia atitudine acum!  Activitatea va reuni elevi de la Școala Gimnazială Ludești și va avea loc la Biblioteca Comunală Ludești – Punct de informare europeană, coordonator Nicolae ȘERBAN.

22 mai – Reprezentaţie de teatru forum în cadrul Campaniei Stă în puterea ta să schimbi ceva! şi intitulată generic EU și UE – viitorul Europei.  Activitatea va reuni tineri de clasele a XI-a și a XII-a de la licee din municipiul Moreni  și va avea loc la Biblioteca Municipală Moreni – Punct de informare europeană, coordonatori Daniela FLOREA și Diana Beldiman.

La cerere organizăm ore de informare pe diferite teme europene în şcoli, licee, ONG-uri şi biblioteci publice.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte