Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
21.04.2021 - EXPOZIȚIE PHOTOVOICE Tineri din Europa gândesc spre viitor! Locaţie: pagina de facebook a Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște
ED Targoviste

Ajunsă la cea de-a treisprezecea ediţie, manifestarea dedicată Zilei Europei, doreşte să implice cetăţeni ai judeţului Dâmboviţa, fie ei tineri sau adulţi, nepoţi sau bunici. Activitatea se va desfășura în mediul online, mai exact pe pagina de facebook a Centrului. În dorinţa de a promova o gândire europeană şi de a populariza fenomenul de “Uniune Europeană” şi, în acelaşi timp, de a informa populaţia asupra beneficiilor aduse de către aceasta, vă aşteptăm, cu mic, cu mare, să sărbătorim împreună prin expoziția photovoice cu tema Tineri din Europa gândesc spre viitor! prin care cetățenii europeni sunt invitați să se exprime prin fotografii însoțite de text relevant - în limba engleză - având în vedere „Pactul ecologic european”.

Transformarea Europei în primul continent neutru din punct de vedere climatic până în 2050 este cea mai mare provocare și oportunitate a epocii noastre. Pentru a reuși acest lucru, Comisia Europeană a prezentat Pactul ecologic european, cel mai ambițios pachet de măsuri care ar trebui să le permită cetățenilor și întreprinderilor din Europa să beneficieze de tranziția către o economie verde și durabilă. Măsurile variază de la reducerea ambițioasă a emisiilor și investițiile în cercetarea și inovarea de vârf până la conservarea mediului natural al Europei.

Susținut de investiții în tehnologii ecologice, soluții durabile și noi întreprinderi, Pactul ecologic poate fi o nouă strategie de creștere economică a UE. Succesul său depinde în mare măsură de implicarea și angajamentul publicului și al tuturor părților interesate, astfel că promovarea în rândul cetățenilor Europei, reprezintă obiectivul de bază al evenimentului nostru online.

Tematica: responsabilizarea cetățenilor faţă de factorii distructivi ai mediului, prin atitudini prietenoase cu acesta.

Cine poate participa: oricine are ceva de spus în sensul celor prezentate mai sus. Participanții se pot înscrie individual sau organizați în echipe.

Formatul lucrării: În cadrul acțiunii pot fi înscrise fotografii realizate pe suport digital cu dimensiunea de 300 dpi care să fie însoțite de un text relevant în limba engleză. Vezi șablonul anexat.

click to download

Calendarul de desfășurare:

·       21 - 29 aprilie 2021: Transmiterea imaginilor și a textului aferent la adresa office@edtargoviste.ro

·       4 – 6 mai 2021: Verificarea, selectarea și postarea lucrărilor.

·       7 – 16 mai 2021: Expunerea lucrărilor pe pagina de facebook și pe site-ul Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște și votarea lor pe facebook de către public.

·       17 mai 2021 – anunțarea câștigătorului și premierea lucrării cu cele mai multe like-uri.

Depunerea lucrărilor: Acestea se depun pe suport media, prin e-mail (office@edtargoviste.ro) sau alt mijloc de transfer digital (www.WeTransfer.com) și trebuie să aibă precizat: numele și prenumele autorului, iar în situația unui elev clasa și școala de proveniență. Prin transmiterea lucrării vă exprimați acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal care vor fi utilizate strict pentru acest eveniment (pentru a fi postate pe pagina de facebook a Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște) și ne cedați drepturile de autor asupra creației, având dreptul de a o publica sub nume propriu.

Termenul limită pentru depunere: 29 aprilie 2021.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte