Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
24.06.2017 - Bursele europene: jurnalişti în dialog … la Miercurea Ciuc
ED Targoviste

Cel de-al doilea seminar pentru jurnaliști și bloggeri, din seria "Bursele europene: jurnalişti în dialog", va avea loc între 23 și 25 iunie, la Miercurea Ciuc. Ca și în anii anteriori, cei mai activi participanți în cadrul seminarelor organizate de Reprezentanța Comisiei Europene în România și Freedom House România se vor bucura de o vizită sau de un stagiu de studiu la Bruxelles. 

Data: 

23/06/2017 - 25/06/2017 - 18:00 - 13:00

Locul: 

Miercurea Ciuc

Împreună cu vorbitori cu expertiză în domeniu, vom dezbate subiecte legate de campania "Europa în regiunea mea" (#EUinmyregion), fonduri europene, Semestrul european și politica regională.

Programul se adresează ziariștilor din presa locală și regională - print, online, radio, TV -, precum și bloggerilor și freelancerilor care sunt interesați să cunoască modul în care Uniunea Europeană influențează viața comunității locale în care își desfășoară activitatea.

Pagini utile:

Pagina de internt dedicată campaniei „Europa în regiunea mea 2017”


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană