Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
05.07.2017 - Finalul concursului "Chipuri Erasmus"
ED Targoviste

A fost desemnată câștigătoarea concursului de pe pagina de Facebook a Reprezentanței Comisiei Europene în România, organizat cu ocazia aniversării a 30 de ani de experiențe #Erasmus. Livia Mirescu a încheiat pe primul loc, după ce a adunat 344 de voturi.

În cadrul concursului, desfășurat între 13-26 iunie, fotografiile postate de participanți au fost supuse votului publicului. Fotografia cu cele mai multe aprecieri i-a adus câștigătoarei un premiu oferit de Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Context

În 2017 se împlinesc 30 de ani de Erasmus, care a început ca un program de mobilitate de studiu și s-a transformat într-un cadru amplu de sprijinire a studenților, elevilor, voluntarilor, ucenicilor, profesorilor, lucrătorilor de tineret, sportivilor, precum și a instituțiilor de învățământ și altor organizații din domeniul educației, formării, tineretului și sportului.

Cele 33 de țări participante la program sunt cele 28 de state membre UE, plus alte cinci țări care s-au înscris cu plată în programul Erasmus+: Islanda, Liechtenstein, Norvegia, fosta Republică iugoslavă a Macedoniei și Turcia. Toate celelalte țări din lume sunt țări partenere.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană