Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
19.07.2017 - EuroPCom 2017: Redefinirea dialogurilor europene
ED Targoviste

Conferința europeană privind comunicarea publică (EuroPCom) ajunge, anul acesta, la cea de a 8-a ediție, una în care peste 600 de specialiști vor dezbate asupra noilor tendințe din comunicarea publică și despre cum vor putea acestea să crească nivelul de implicare al cetățenilor legat de politicile publice europene.

Desfășurat între 9-10 noiembrie, la Bruxelles, evenimentul este deschis celor care vor să împărtășească viziunea lor pe această temă. Înregistrarea la acest eveniment se poate face până vineri, 27 octombrie, aici.

Sub deviza „(Re)definirea dialogurilor europene”, ediția din 2017 își propune să încurajeze eforturile de comunicare în direcția implicării cetățenilor în tematicile europene și în politicile publice.

Laboratoarele pentru idei, proiect aflat în faza de pilot, în 2016, va deveni, anul acesta, o secțiune permanentă a acestui eveniment. Va fi un spațiu pentru participanții care vor să împărtășească experiențele lor, să dezvolte noi idei și să-și găsească parteneri pentru proiectele lor.

Totodată, Premiul pentru Comunicare Publică Europeană, ajuns la a cincea ediție, urmărește să promoveze cele mai bune practici în comunicarea profesională la nivelul UE. Premierea proiectelor va avea loc în sesiunea de deschidere a conferinței. O particularitate, pentru acest an, va fi acordarea unui premiu special pentru un proiect inovator, care să contribuie la implicarea cetățenilor în politicile UE. Înscrierea în acest concurs se poate face până pe data de 1 septembrie, mai multe detalii putând fi găsite aici.

Conferința este organizată, anual, de Comitetul European al Regiunilor, în colaborare cu Parlamentul European, Consiliul UE, Comisia Europeană și Comitetul Economic și Social European.  

 Contact:

Departamentul Evenimente al Comitetului European al Regiunilor (+32 2 282 2010)

Întrebări din partea publicului larg:

Europe Direct la numărul de telefon 00 800 67 89 10 11 sau prin email

Pagini utile

Programul evenimentului și alte informații

Ediții anterioare ale EuroPCom

Urmăriți #europcom pe Twitter și LinkedIn


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană