Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
29.08.2017 - Reacția președintelui Jean-Claude Juncker în urma atacului din Barcelona
ED Targoviste

Președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a transmis, joi, 17 august, un mesaj de compansiune și de sprijin pentru pentru familiile victimelor atacului terorist din Barcelona, pentru persoanele afectate și pentru autoritățile locale.

17/08/2017

"Sunt profund îndurerat în urma atacului terorist care a lovit inima Barcelonei. Le transmit sincere condoleanțe familiilor și celor apropiați victimelor, precum și prim-ministrului Mariano Rajoy Brey și poporului spaniol. Gândurile mele se îndreaptă către oamenii din Barcelona. Le transmit aprecierea mea atât celor care au reacționat în fața pericolului oferindu-le ajutorul celorlați, cât și forțelor de securitate care lucrează pentru menținerea siguranței populației. Comisia este la dispoziția autorităților pentru orice ajutor sau asistență necesară. Acest atac a țintit în mod deliberat persoanele care se bucură de viață, petrecând timp cu familia și cu prietenii. Nu vom fi niciodată intimidați de asemenea acte de cruzime".


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană