Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
07.09.2017 - Dialog cu cetățenii al comisarului european Corina Crețu și al președintelui Comitetului Regiunilor Karl-Heinz Lambertz
ED Targoviste

Vrei să discuți despre viitorul Uniunii Europene și despre modul în care ea ar putea răspunde mai bine nevoilor și preocupărilor tale? Vrei să știi care sunt scenariile propuse și cum poți să te implici activ în dezbaterea lor?

Te invităm la dialogul cu cetățenii susținut de comisarul european Corina Crețu și de președintele Comitetului Regiunilor Karl-Heinz Lambertz.

Data: 

07/09/2017 - 16:00

Locul: 

ARCUB București(link is external)

Poți participa la dezbatere în direct, completând formularul de înscriere, sau on-line, prin intermediul rețelelor sociale Facebook și Twitter, folosind #EUdialogues și #FutureOfEurope.

Pe parcursul evenimentului, se vor discuta teme de actualitate de pe agenda Uniunii Europene și a României, accentul fiind pus pe Cartea albă privind viitorul Europei și cele cinci scenarii pentru o Uniune Europeană cu 27 de state membre.

Evenimentul va fi deschis presei și transmis în direct. Participarea la acest eveniment presupune acordul de a fi filmat/ă și fotografiat/ă.

Din motive de securitate, accesul în sală se va face între orele 15.00 și 16.00 și va fi permis participanților înregistrați, care posedă asupra lor un act de identitate.

Accesul se va face în limita locurilor disponibile.

Te așteptăm cu drag!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană