Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
07.09.2017 - Comisarul Corina Crețu promovează beneficiile politicii de coeziune în Olanda
ED Targoviste

Comisarul pentru politică regională, Corina Crețu, vizitează miercuri, 30 august, orașele Eersel și Diessen, din provincia olandeză Noord-Brabant. Alături de Wim van de Donk, comisar regal pentru această provincie, și de Lambert van Nistelrooij, membru al Parlamentului European, înaltul oficial european va lansa inițiativa "Let the stars shine" în Olanda.

30/08/2017

Lansată în cadrul LandArt(link is external) Diessen, aceasta este o inițiativă comună a nouă membri ai Parlamentului European, prin care se urmărește promovarea valorii adăugate pe care o aduce UE și a rezultatelor diferitelor politici europene, printre care și politica de coeziune.

"Îmbunătățirea modului în care comunicăm rezultatele investițiilor prin politica de coeziune este strâns legată de dezbaterea în curs despre viitorul Europei și al finanțelor sale. Pentru a implica activ cetățenii în această dezbatere, trebuie să le arătăm în mod clar ceea ce facem pentru ei. Acesta este motivul pentru care, alături de Marianne Thyssen, am prezentat 7 acțiuni concrete de comunicare, având ca scop creșterea vizibilității proiectelor cu finanțare europeană", a declarat comisarul Corina Crețu.

Comisarul pentru politică regională va discuta cu părțile interesate de la nivel regional și local din Eersel și Diessen, despre acțiunile UE în direcția satelor inteligente și pentru susținerea zonelor rurale, precum și despre investițiile politicii de coeziune în bioeconomie, care vor sprijini atingerea obiectivelor UE în domeniul unei economii circulare cu emisii reduse de carbon.

Persoane de contact pentru presă:

Johannes Bahrke (+32 229 58615)

Sophie Dupin de Saint-Cyr (+32 229 56169)


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană