Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
11.12.2017 - „L’auberge espagnole” (2002) - Experiența Erasmus: între film și realitate
ED Targoviste

Reprezentanța Comisiei Europene în România celebrează programul ERASMUS+, la aniversarea a 30 de ani de la lansarea sa și a peste 5 milioane de persoane care au beneficiat de mobilitate universitară.

Cu acest prilej, Reprezentanța organizează o proiecție specială a filmului „L’auberge espagnole”, în regia lui Cédric Klapisch (Franța, 2002), un film-cult al primelor generații ERASMUS.

Data: 

12/12/2017 - 

18:30 to 22:00

Locul: 

Cinema Elvire Popesco(link is external)

Filmul este programat în data de 12 decembrie 2017, la Cinema Elvire Popesco, între orele 18:30-22:00.

Proiecția va fi acompaniată de activități, simulări și discuții deschise despre ERASMUS și despre valorile europene, ce vor implica experți în domeniu, artiști și coordonatori de proiecte europene.

Sinopsis: Au venit de la Paris, Roma, Londra și Berlin până în... apartamentul spaniol, acolo unde un an poate schimba o viață. Un student francez se mută într-un apartament din Barcelona, împreună cu încă alte șase persoane din întreaga Europă. Împreună vorbesc limba dragostei și a prieteniei.

Filmul ilustrează povestea unui student ERASMUS și este un proiect cinematografic realizat cu sprijinul financiar al programului „Europa Creativă”.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociația Culturală pentru Teatru și Origami din România, Asociația Young Initiative, ANPCDEPF și Institutul Francez.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și se face numai cu rezervare la adresa de mail: ioana.actor@gmail.com (de menționat: numele și prenumele, nr. telefon și nr. de locuri).

Durata filmului: 120 minute


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană