Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
18.12.2017 - Concurs - Europa, casa noastră
ED Targoviste
Tinerii trebuie să aibă încredere în puterea lor de a schimba lumea. „Europa, casa noastră” reunește elevi inspirați și încrezători pentru a-i forma în spiritul valorilor europene și a-i ajuta să devină tineri competenți, responsabili și implicați în viața comunității.  

Concursul Lider European se concentrează pe dezvoltarea de către elevii de liceu a unor proiecte în domeniile social, economic, cultural și artistic, pe baza valorilor Uniunii Europene. Elevii au creat proiecte pentru a rezolva probleme și pentru a valorifica oportunități pe care tot ei le-au identificat în comunitatea în care trăiesc. 

Reprezentanța Comisiei Europene în România are plăcerea de a vă invita să participați la festivitatea de premiere a proiectelor finaliste din cadrul Concursului Lider European. 

Concursul face parte din campania educațională „Europa, casa noastră”. Scopul campaniei este de a oferi copiilor și tinerilor români posibilitatea de a descoperi mai multe despre UE, istoria, valorile, politicile și cele mai recente evoluții în domeniul afacerilor europene și de ai ajuta să devină tineri competenți, responsabili și implicați în viața comunității. 

În cadrul acestui concurs, se urmărește dezvoltarea de către elevii de liceu a unor proiecte în domeniile social, economic, cultural și artistic, la nivelul comunităților locale.  
Câștigătorii vor fi premiați de către comisarul european pentru politică regională Corina Crețu.  

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 
19/12/2017, începând cu ora 12.00, 
la SPAȚIUL PUBLIC EUROPEAN 
Str. Vasile Lascăr, nr. 31 
București 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană