Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
14.03.2018 - IMM-uri pe harta #investEU
ED Targoviste

Comisia Europeană și Fondul european de investiții (FEI) au lansat miercuri, 28 februarie, o nouă hartă interactivă care oferă posibilitatea de a localiza cu mare precizie IMM-urile ce au beneficiat de finanțare europeană, până la nivelul străzii unde acestea își au sediul. În total, peste 1 milion de afaceri mici și mijlocii, cu mai mult de 4,8 milioane de angajați, au beneficiat de o finanțare de peste 79 miliarde de euro.

În România au fost finanțate 16.441 IMM-uri, având în total 163.450 de angajați. Valoarea totală a finațărilor de care au beneficiat se ridică la 1,151 miliarde de euro.

Datorită diferitelor programe de finanțare, sute de mii de IMM-uri și antreprenori de pe întreg cuprinsul Europei au primit sprijinul financiar de care aveau nevoie pentru a-și putea porni și dezvolta afacerile. Acum se poate vedea exact unde se află cei care au beneficiat de aceste fonduri europene.

Prin intermediul platformei online, eif4smes.com(link is external), pot fi efectuate căutări în funcție de program sau sector, ori pur și simplu se poate naviga pe hartă.

Facilitarea accesului la finanțare europeană pentru afacerile de mici dimensiuni reprezintă o prioritate majoră pentru UE. 

Persoane de contact pentru presă:

Johannes Bahrke – Tel.: +32 229 58615

Siobhán Millbright – Tel.: +32 229 57361

Întrebări din partea publicului larg:

Europe Direct la numărul de telefon 00 800 67 89 10 11 sau prin email

Pagini utile

Planul de investiții pentru Europa

Mai multe informații

Urmărește #investEU pe rețelele de socializare


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană