Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE FlagPUBLICAŢII
Publicatii 2017
Publicatii 2016
Publicatii 2015
Publicatii 2014
Publicatii 2013 Publicatii 2012 Publicatii 2011 Publicatii 2010 Publicatii 2009
UE Flag NOUTAŢI UE
Eroare de flux RSS
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
21.06.2018 - JOIA de film
ED Targoviste

Cum la proiecția trecută s-au ocupat destul de repede toate locurile din sală, reluăm, în data de 21 iunie, ora 19:00, filmul "Complet străini / Perfetti sconosciuti / Perfect strangers" (comedie, dramă, Italia, 2016, regia: Paolo Genovese, durata: 97 de minute, clasificare: A.P.-12), proiecție organizată în parteneriat cu Independența Film.

Data: 

21/06/2018 - 19:00

Locul: 

Spațiul Public European(link is external)

Subiect: Fiecare dintre noi are trei vieți: una publică, una privată și una secretă. În timpul unei cine, un grup de prieteni decide să facă un fel de joc adevăr sau provocare, prin punerea telefoanelor mobile pe masă. Pe durata cinei, mesajele și apelurile telefonice sunt partajate între ei, făcându-și publice unul altuia secretele.

„Complet străini” a beneficiat de sprijin prin programul 
MEDIA(link is external) al Comisiei Europene.

Mai multe detalii despre film găsiți aici(link is external).

Filmul este subtitrat în limba română, iar intrarea este liberă și se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile. Nu este necesară o rezervare și nu se păstrează locuri.

Dat fiind că accesul la film include și un control de securitate, avem rugămintea să ajungeți cu cel puțin 10 minute înainte de începerea proiecției. După începerea ei, nu mai este permis accesul în sală. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Subiectul filmelor incluse în seria JOIA de film nu reprezintă, în mod necesar, poziția Comisiei Europene sau a altei instituții UE.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană