Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
24.08.2018 - #EUandME @ Untold 2018: A fost desemnat câștigătorul concursului nostru
ED Targoviste

Update 23 august: Câștigătorul concursului #EUandME, organizat la festivalul Untold de Reprezentanța Comisiei Europene în România, este Alexandru Edward Ganță, din București. În urma tragerilor la sorți, bucureșteanul a câștigat o minivacanță, la alegere, în două capitale din UE.

Știrea inițială: Între 2-5 august, la festivalul Untold, vei avea șansa să afli mai multe despre inițiativa #EUandME și totodată să câștigi o minivacanță (city break). Trebuie doar să ne vizitezi la festivalul de la Cluj-Napoca, în zona "Daydreaming", în intervalul 14.00-20.00, să răspunzi corect la câteva întrebări și să participi la tombolă.

În valoare de până la 1.000 de euro, minivacanța va putea avea loc, la alegere, în două capitale europene. De asemenea, participanții vor avea ocazia să câștige și alte premii.

Mai multe informații despre concurs sunt disponibile în Regulament.

În zona "Daydreaming", care va fi amenajată în Parcul Central din Cluj-Napoca, Reprezentanța Comisiei Europene în România te așteaptă cu mai multe informații despre Uniunea Europeană și oportunitățile nesfârșite pe care ți le oferă calitatea de cetățean european.

Tot aici vei putea viziona scurtmetraje #EUandME, realizate de cineaști cunoscuți din Europa.

 Pagini utile

Mai multe despre #EUandME la Untold


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană