Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
11.02.2019 - Comisarul european Corina Crețu în vizită oficială la Florența
ED Targoviste

În perioada 8-11 februarie, comisarul european pentru politică regională Corina Creţu se va afla în orașul italian Florența și în împrejurimi pentru a vizita proiecte ce au beneficiat de finanțare prin intermediul politicii de coeziune în Italia.

Vineri, 8 februarie, înaltul oficial european se va întâlni cu dl. Enrico Rossi, președintele regiunii Toscana, pentru a discuta beneficiile aduse de programele cu finanțare europeană. Comisarul pentru politică regională va vizita proiecte în orașul Lucca și în zonele învecinate, printre care și compania Futura, care a beneficiat de fonduri europene pentru a-și moderniza tehnologia de producere și prelucrare a hârtiei.

Luni, 11 februarie, comisarul european Corina Crețu și dl. Sergio Mattarella, președintele Republicii Italiene, vor inaugura cea de-a doua linie de tramvai din Florența - T2 Vespucci. Aceasta va face legătura dintre gara centrală din oraș și aeroport și a beneficiat de o finanțare de 26 milioane de euro prin intermediul Fondului european de dezvoltare regională.

În decursul vizitei, comisarul pentru politică regională Corina Crețu se va întâlni și cu reprezentanții comunității românilor ce trăiesc la Florența și în vecinătate.

Persoană de contact pentru presă:

Dana Berinde – tel.: +32 2 29 88365


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană