Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE FlagPUBLICAŢII
Publicatii 2018
Publicatii 2017
Publicatii 2016
Publicatii 2015
Publicatii 2014
Publicatii 2013 Publicatii 2012 Publicatii 2011 Publicatii 2010 Publicatii 2009
UE Flag NOUTAŢI UE
-
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
30.09.2021 - La plimbare cu trenul „Connecting Europe Express”
ED Targoviste

Haideți la o plimbare cu trenul „Connecting Europe Express", un tren în care veți trăi o experiență autentică europeană. Oriunde v-ați afla, în gară sau acasă, luați loc și participați la activitățile organizate pe toată durata călătoriei.

Traversând 26 de țări, expresul nostru va străbate multe dintre rutele care ne apropie unii de ceilalți, construind punți între țări, agenți economici și oameni. Acest voiaj va pune în evidență forța unificatoare a transportului feroviar.

·       Politica transporturilor

·       2 septembrie 2021, 00:00 până la 7 octombrie 2021, 23:45

Informații practice

Când

joi 2 septembrie 2021, 00:00 to joi 7 octombrie 2021, 23:45

Limbi

engleză, română

Site

Mai multe informații despre trenul „Connecting Europe Express”

Descriere

 

Trenul „Connecting Europe Express"

Rolul trenului „Connecting Europe Express” este acela de a ne ajuta să înțelegem mai bine provocările pe care trebuie să le depășească rețeaua feroviară europeană pentru a putea deveni modul de transport preferat atât de călători, cât și de agenții economici.

Mai multe companii feroviare din diverse state membre ale UE pun la dispoziție vagoane pentru asamblarea garniturii acestui expres.

Despre Anul european al căilor ferate

2021 este declarat Anul european al căilor ferate, pentru a pune în evidență unul dintre cele mai durabile, mai inovative și mai sigure modurii de transport de care dispunem!

Pe tot parcursul anului, în toată Europa, vor fi organizate diverse activități menite să scoată în evidență transportul feroviar pentru a încuraja deplasarea pe calea ferată atât pentru transportul de călători, cât și pentru transportul de mărfuri, precum și pentru a contribui la îndeplinirea obiectivului stabilit în Pactul verde european, acela de a avea o Europă neutră din punctul de vedere al impactului asupra climei până în 2050.

Trenul „Connecting Europe Express” va fi una dintre inițiativele emblematice ale Anului european al căilor ferate.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană