Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
10.03.2024 - Comisia Europeană invită fermierii să participe la un sondaj online privind simplificarea
ED Targoviste

După cum a anunțat în propunerile sale privind reducerea sarcinii administrative care apasă pe umerii fermierilor, Comisia a lansat ieri, 7 martie, un sondaj online pentru a colecta direct opiniile fermierilor din UE.

 

Sondajul este deschis din 7 martie până pe 8 aprilie. Întrebările sunt scurte și disponibile în toate limbile UE. Chestionarul urmărește obținerea unui feedback valoros pentru a înțelege principalele motive de îngrijorare ale fermierilor. În plus, sondajul va contribui la identificarea surselor care stau la baza complexității și a sarcinii administrative și care rezultă din normele politicii agricole comune (PAC), precum și din alte norme referitoare la alimente și la agricultură, atât în ceea ce privește aplicarea acestora la nivel național, cât și obligațiile de înregistrare și de raportare legate de acestea. Rezultatele preliminare vor fi prezentate până la mijlocul lunii aprilie.

Acest sondaj va oferi deja până la începutul verii o imagine mai clară a principalelor obstacole administrative cu care se confruntă fermierii, astfel cum sunt percepute de aceștia. Rezultatele sondajului vor fi incluse într-o analiză mai detaliată care urmează să fie publicată în toamna anului 2024 și al cărei scop este să clarifice sursele de complexitate pentru fermieri, indiferent dacă acestea sunt la nivelul UE, la nivel național sau ca urmare a PAC și a altor cerințe și politici.

Mai multe informații sunt disponibile online. Un comunicat de presă este de asemenea disponibil online.

Detalii

Data publicării

7 martie 2024

Date de contact

Balazs Ujvari

Nume

Balazs Ujvari

Număr de telefon

+32 2 295 45 78

Myrto-Amaryllis Lappa

Nume

Myrto-Amaryllis Lappa

Număr de telefon

+32 2 299 70 98


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană