Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
08.07.2024 - S-au deschis înscrierile la ediția din 2025 a Premiului european pentru femeile inovatoare
ED Targoviste

Comisia a lansat la 27 iunie, ediția din 2025 a Premiului european pentru femeile inovatoare.

 

Această inițiativă comună, sprijinită de Consiliul European pentru Inovare (CEI) și de Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT), celebrează realizările remarcabile ale antreprenoarelor care se află în spatele celor mai revoluționare inovații din Europa. Vor fi selectate câștigătoare pentru trei categorii de premii: „EIC Women innovators”, „EIC Rising innovators” și „EIT Women leadership”.

Iliana Ivanova, comisara pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret, a declarat: „Europa găzduiește multe femei inovatoare care sunt surse de inspirație, precum și antreprenoare care conduc întreprinderi revoluționare de succes. Premiul european pentru femeile inovatoare evidențiază competențele și ingeniozitatea acestora, indicându-le ca modele de urmat. Acest premiu contribuie la consolidarea egalității de gen în mediul de afaceri și în cel tehnologic, promovând talentele femeilor în domeniul inovării și întreprinderile conduse de femei.”

Premiul recompensează femei din întreaga UE și din țările asociate la programul UE pentru cercetare și inovare Orizont Europa, ale căror inovații disruptive determină schimbări pozitive pentru oameni și pentru planetă. Termenul de depunere a candidaturilor este 25 septembrie 2024 (ora 17:00 CEST). Mai multe informații sunt disponibile aici.

Detalii

Data publicării

27 iunie 2024

Date de contact

Thomas Regnier

Nume

Thomas Regnier

Număr de telefon

+32 2 299 10 99

Roberta Verbanac

Nume

Roberta Verbanac

Număr de telefon

+32 2 298 24 98


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană